Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına peklik dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın bapsı; adam sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında esaslı bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Nitekim yangınlardan korunmak midein kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; gömlek adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı ciğerin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında avlu kurtarıcı olabilseler bile arakçılık duhulimleri bağırsakin kötü olabilirler.

Kullanılan kapı fitili sinein duman sızdırmazlık şartı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page